Div. frugt & grønt

Cantaloupe Melon

'Murrmel'

Velegnet til hobbydrivhus eller lun terrasse. Hvidt til lysegrønt frugtkød med en mild og sød smag. Egner sig godt til krydrede retter eller desserter.

Honning Melon

'Bimbo'

Velegnet til hobbydrivhus eller lun terrasse. Hvidt til lysegrønt frugtkød med en mild og sød smag. Egner sig godt til krydrede retter eller desserter.

Ramsløg

'Skovens Hvidløg'

Info: Velegnet til udplantning i haven, hvor den kommer frem som noget af det første om foråret. Ramsløg kan snittes og bruges i wokretter eller som krydderi. Den dufter af hvidløg/porre.

Spaghetti

Squash

Plantes ud i urtehaven, når varmen kommer i maj – juni. Kan anvendes i stedet for spaghetti. Halveres og bages i ovn, hvorefter kødet skrabes ud med en gaffel.

Jordbær

'Polka'

Plantes i køkkenhave, krukke eller ampel. Polka er en af de jordbærplanter, som giver størst udbytte. Jordbærrene har en vidunderlig smag og saftighed.

Vand Melon

'Sugar Baby'

Velegnet til hobbydrivhus eller lun terrasse. Rødt saftigt frugtkød og smagen af vandmelon er mild og svagt sødlig.

Aubergine

'Roma'

Velegnet til hobbydrivhus. Meget busket plante, som er selvbestøvende. Frugterne bliver ca. 20 cm. God i ovn- og gryderetter.

Squash

'Dunja'

Plantes ud i urtehaven, når varmen kommer i maj - juni. Hver plante kræver ca. 1/2 m2. God i bl.a. wokretter. Høstes når frugterne er fra 20 cm.

Græskar

'Hokkaido Amora'

Plantes ud i urtehaven, når varmen kommer i maj. Hver plante kræver ca. 1/2 m2. God til suppe og dekoration. Høstes inden der bliver frost.

Net Melon

'Harvest King'

Velegnet til hobbydrivhus eller lun terrasse. Frugtkødet har sart sødlig smag. Nydes som snack.

Ananaskirsebær

'Pruinosa'

Planten trives godt i drivhus eller på lun terrasse. Kan plantes fra marts/maj, og er til at spise i sensommeren. Smager af ananas og passionsfrugt. Høstes inden der bliver frost.

Squash

'Soleil'

Plantes ud i urtehaven, når varmen kommer i maj – juni. Gul squash med højt udbytte og god smag. Kan bruges frisk som agurk eller i madlavning. Kan også marineres og syltes.

Jordbær

'Ostara'

Plantes i køkkenhave, krukke eller ampel. En remonterende jordbærplante, der giver mange mindre og søde bær flere gange i løbet af en sæson.