Luksus Tomater
logo

Luksus Tomater

Cherrytomat 'Favorita'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes

i drivhus eller på sydterrasse. Krydret, sød og meget velsmagende tomat. Stort udbytte. En af de allerbedste cherrytomater.

Diameter: Ca. 2,5 cm.

Blommetomat 'Flavorino'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. En fast tomat med kraftig krydret smag. En af de allerbedste blommetomater. Meget god holdbarhed.

Diameter: Ca. 2,5 cm.

Alm Tomat 'Sparta''

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. En almindelig rød tomat med rigtig god krydret smag, hvor syre og sødme er i god harmoni.

Diameter: Ca. 4,5 cm.

Snacktomat 'Santasian'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. En meget sprød og velsmagende lille snacktomat, derhar en god holdbarhed.


Diameter: Ca. 2,5 cm.

Vidste du?


At nogle cherrytomatplanter kan give over tusind frugter på en sæson.


At man får det bedste udbytte ved at tage sideskuddene af planten. (dog ikke hængetomat)


At der er mange A-, C-, E- og K- vitaminer, samt lycopen, fibre og kalium i tomat.

Cocktailtomat 'Aranka'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. Meget sød og velsmagende kryddertomat (klasetomat). Sætter mange frugter.


Diameter: Ca. 3,5 cm.

Blommetomat 'Dasher'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. Den sætter mange frugter og er kåret som en af de mest velsmagende tomater.


Diameter: Ca. 1,5 cm.

San Marzano Tomat 'Trilly'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. En meget populær sort med højt udbytte og med uovertruffen smag og sødme.


Diameter: Ca. 2,5 cm.

San Marzano Tomat 'Isa'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. En gul/orange meget sprød, sød og velsmagende snacktomat med en rigtig fin smagsballance.


Diameter: Ca. 3 cm.

Mini Blomme 'Brown Tasty'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. Tidlig tomat med lang høstperiode. Meget sød, aromatisk, sprød og med et godt bid.

Diameter: Ca. 3 cm.

Jordbærtomat 'Berry Garden'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. Frugten er fast og har form og farve som et jordbær. Rigtbærende med flotte klaser.

Diameter: Ca. 2,5 cm.

Hænge Tomat 'Romello'

Info: En hængetomat perfekt til drivhus, sydterrasse og altan. En lille blomme der har vundet priser for sine egenskaber som ampel og gode smag.

Diameter: Ca. 1,5 cm.

San Marzano Tomat 'Elna'

Info: Lyst, gerne direkte sol. Plantes i drivhus eller på sydterrasse. En meget sød og velsmagende  rød snacktomat med en lang høstperiode.


Diameter: Ca. 3 cm.